Gionee reînvie moda telefoanelor cu clapetă, lansând un smartphone cu două ecrane

Gionee, un producător smartphone din China ale cărui produse au mai ajuns şi pe rafturile magazinelor din România, purtând sigla unui cunoscut brand autohton, a lansat pentru pieţele asiatice un flip-phone prevăzut cu două ecrane şi hardware modern, scrie Go4it.

1328 afișări
Imaginea articolului Gionee reînvie moda telefoanelor cu clapetă, lansând un smartphone cu două ecrane

Gionee reînvie moda telefoanelor cu clapetă, lansând un smartphone cu două ecrane

Botezat Gionee W909, dispozitivul oferit într-o carcasă elegantă îmbrăcată în piele sintetică este motorizat de chipsetul MediaTek Helio P10, oferind CPU octa-core şi un GPU ARM Mali-T860, pus în slujba a două ecrane 720p cu tehnologie IPS.

Oferit cu preţul de 615 dolari, W909 are toate atuurile unui smartphone modern: cititor de amprente, cameră foto de 16MP şi cameră frontală de 5 MP, 64GB memorie internă şi slot microSD, respectiv conector USB Type-C pentru încărcarea rapidă a acumulatorului de 2530 mAh, potrivit Go4it.

Designul exterior este pus în valoare cu ajutorul unui launcher personalizat - Amigo UI, aplicat sistemului de operare Android 5.1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici