Giorgio Armani se reface după ce a fost bolnav de hepatită

Creatorul de modă italian Giorgio Armani a anunţat, joi, că a fost bolnav de hepatită, însă în prezent este în convalescenţă, se simte bine şi speră să se vindece complet.

43 afișări
Imaginea articolului Giorgio Armani se reface după ce a fost bolnav de hepatită

Giorgio Armani se reface după ce a fost bolnav de hepatită (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Celebrul creator de modă italian, în vârstă de 74 de ani, a declarat într-un comunicat că a decis să pună capăt speculaţiilor, după ce presa internaţională a manifestat în ultimele zile un interes deosebit în legătură cu starea lui de sănătate.

"Am fost bolnav, într-adevăr, de hepatită, care cu siguranţă nu este o boală rară. Cu toate acestea, este o maladie care impune mai mult timp pentru o vindecare completă", a declarat Armani.

Designerul italian, care are mulţi admiratori printre celebrităţi, a adăugat că în prezent se simte bine şi că firma pe care o conduce a continuat să aibă "un regim normal de activitate, ca de obicei".

"Nu mi-am părăsit atribuţiile artistice şi nici pe cele de conducere. Ca urmare, nu a existat nicio delegare de autoritate către vreunul dintre directorii mei, iar întreaga companie lucrează în continuare cu energia ei obişnuită", a explicat Giorgio Armani.

Armani este considerat decanul modei italiene. Articolele de îmbrăcăminte create de designerul italian sunt renumite pentru eleganţa liniilor lor clasice şi pentru culorile discrete.

Designerul urmează să îşi prezinte următoarele colecţii masculine pentru brandurile Giorgio Armani şi Emporio Armani în luna iunie, la Săptămâna modei de la Milano.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici