Gipsy Kings revine în Bucureşti pentru un concert

Trupa Gipsy Kings revine în Capitală, cu un concert la Sala Palatului, pe 9 aprilie, informează un comunicat.

66 afișări
Imaginea articolului Gipsy Kings revine în Bucureşti pentru un concert

Gipsy Kings revine în Bucureşti pentru un concert (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Concertul face parte din "Gipsy Kings 2010 - 2011 World Tour". Turneul a început pe 18 iulie 2010, în Los Angeles, şi a inclus oraşe precum Montreal, New York, Chicago, Dallas, Zagreb, Berlin şi Moscova, urmând ca acesta să se încheie pe 7 mai, la Budapesta.

Trupa Gipsy Kings a fost fondată în 1987, în prezent având opt membri. Formaţia a fost creată din două trupe mai mici, fiecare având în componenţă membri care sunt fraţi. Iniţial, familiile Reyes şi Baliardos cântau la nunţi şi petreceri.

Printre hiturile trupei se numără "Bamboleo", "Djobi Djoba" şi "Volare".

Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua biletoo.ro, la casieria Sălii Palatului, Magazinele Diverta, Librăriile Adevărul din Bucureşti şi din toată ţara, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria - Midola Music, Muzica Store, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Unirea la staţia de metrou Unirii 1 şi online, pe www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro. Preţurile biletelor sunt de 50 de lei, 100 de lei, 150 de lei, 200 de lei, 250 de lei şi 300 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici