Gisele Bündchen, ambasadoare a bunăvoinţei pentru UNEP - GALERIE FOTO

Top modelul Gisele Bündchen a fost numită, duminică, ambasadoare a bunăvoinţei a Programului Naţiunilor Unite pentru Mediu (UNEP), în cadrul unei ceremonii care a avut loc la New York, informează site-ul oficial al programului, www.unep.org.

69 afișări
Imaginea articolului Gisele Bündchen, ambasadoare a bunăvoinţei pentru UNEP - GALERIE FOTO

Gisele Bündchen - Ambasadoare a bunăvoinţei pentru UNEP (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

În calitate de ambasadoare a bunăvoinţei, Gisele Bündchen va ajuta UNEP în misiunea sa de creştere a nivelului de conştientizare a populaţiei în ceea ce priveşte problemele de mediu.

"Mediul înconjurător a fost mereu una dintre preocupările mele. Am crescut într-un oraş mic şi am avut plăcerea să trăiesc înconjurată de natură. Nu aş putea să cer o copilărie mai frumoasă. Trebuie să acţionăm acum, pentru ca generaţiile viitoare să aibă aceleaşi oportunităţi", a spus top modelul.

"Am colaborat la acţiuni de protejare a mediului foarte multă vreme şi am acceptat să devin ambasador al bunăvoinţei pentru a deveni parte a unei organizaţii globale", a precizat Bündchen.

Gisele Bündchen, în vârstă de 28 de ani, este cel mai bine plătit top model din lume, cu o avere de 150 de milioane de dolari şi venituri de 35 de milioane doar în anul 2008.

Gisele, care este căsătorită cu jucătorul de fotbal american Tom Brady, este însărcinată cu primul ei copil, care se va naşte în decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici