Gisele Bundchen a dansat samba la Carnavalul de la Rio - FOTO, VIDEO

Gisele Bundchen şi-a arătat mişcările de dans în timpul carnavalului de la Rio, defilând pe un car alegoric al şcolii Vila Isabel, care a avut ca temă părul, informează dailymail.co.uk.

285 afișări
Imaginea articolului Gisele Bundchen a dansat samba la Carnavalul de la Rio - FOTO, VIDEO

Gisele Bundchen a dansat samba la Carnavalul de la Rio (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Top modelul brazilian în vârstă de 30 de ani a dansat samba îmbrăcată într-o rochie scurtă aurie, alături de mama sa, Valdir, şi de cumnatele ei Nancy şi Julie Brady, care au luat câteva lecţii de samba cu o zi înainte de defilare.

Vedeta a fost admirată din public de către soţul ei, jucătorul de fotbal american Tom Brady, precum şi de Jude Law şi Pamela Anderson.

Vorbind despre tema şcolii pentru care a defilat, Gisele a scris pe contul ei de Twitter: "Femeile îşi adoră părul şi părul le dă oamenilor personalitate. Cred că această temă este foarte cool".

Carnavalul de la Rio a început duminică seară şi va dura o săptămână. Peste 800.000 de turişti brazilieni şi străini au ajuns deja la Rio şi vor cheltui aproape 900 de milioane de dolari în hoteluri, baruri şi restaurante, au anunţat reprezentanţii municipalităţii.

Într-o ţară cuprinsă timp de o săptămână (3 - 9 martie) de febra carnavalului, defilările reprezintă în acelaşi timp o manifestare de mândrie pentru cea mai mare parte a populaţiei din Rio de Janeiro, extrem de săracă. Apogeul acestor zile de sărbătoare este o competiţie urmărită cu aceeaşi pasiune cu care sunt urmărite marile meciuri de fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici