Giuliano Stroe, un român de cinci ani, este cel mai puternic copil din lume - VIDEO

Giuliano Stroe, un băieţel român de cinci ani, este cel mai puternic copil din lume, el intrând în Cartea Recordurilor după ce a realizat un exerciţiu fizic deosebit de dificil pentru vârsta sa, informează Daily Mail.

1261 afișări
Imaginea articolului Giuliano Stroe, un român de cinci ani, este cel mai puternic copil din lume - VIDEO

Giuliano Stroe, un român de cinci ani, este cel mai puternic copil din lume - VIDEO (Captură video)

Giuliano Stroe, care în prezent locuieşte împreună cu familia sa în Italia, face exerciţii de body building de la vârsta de doi ani.

Băieţelul a intrat în Cartea Recordurilor după ce, în urmă cu mai multe luni, a impresionat juriul şi audienţa unei emisiuni TV italiene mergând în mâini, foarte rapid, pe o distanţă de 10 metri.

În prezent, Giuliano Stroe este o vedetă pe internet, după ce mii de oameni au urmărit un videoclip în care el apare mergând în mâini, publicat pe platforma YouTube.

"Merge cu mine la sala de antrenamente de când s-a născut. L-am luat mereu cu mine la antrenamente", a declarat Iulian Stroe, tatăl copilului. Acesta a mai precizat că băieţelul nu este în niciun pericol la antrenamente.

"Eu însumi m-am antrenat foarte mult toată viaţa. El (Giuliano, n.r.) nu are voie să facă exerciţii pe cont propriu. E doar un copil. Dacă oboseşte, mergem şi ne jucăm", a adăugat tatăl băieţelului.

Giuliano, cel mai mare dintre cei patru copii ai familiei Stroe, spune că succesul nu l-a schimbat şi că încă îi place să facă lucrurile obişnuite pe care le fac copii, cum ar fi să deseneze, să se joace în parc sau să se uite la desene animate. Totuşi, băieţelul recunoaşte că îi place foarte tare să fie aplaudat după ce îşi face numerele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici