GLAMOUR de august - O vară incendiară pe ritmul muzicii

Noul număr al revistei Glamour, care apare pe 23 iulie la chioşcurile de ziare, este ghid pentru cele mai interesante destinaţii muzicale ale verii şi îţi spune care sunt concertele pe care nu trebuie să le ratezi.

203 afișări
Imaginea articolului GLAMOUR de august - O vară incendiară pe ritmul muzicii

GLAMOUR de august - O vară incendiară pe ritmul muzicii

Dacă e vară, atunci tentaţiile culinare există, cu siguranţă, la orice pas: îngheţate răcoritoare, dulciuri apetisante, sucuri aromate: cum faci să îţi păstrezi silueta intactă şi în acelaşi timp să îţi faci toate poftele? Vei afla din planul nostru de atac dedicat  iubitoarelor de dulciuri, amatoarelor de fast-food şi vegetarienelor.

Tot în GLAMOUR de august vei găsi inspiraţia pentru cele mai stylish ţinute de vară:  vei afla secretele de stil ale celor mai apreciate fashioniste, care le sunt piesele semnătură şi cum să le incluzi cu succes în garderoba ta. În plus, elucidăm un secret bine păzit: cum recunoşti un hipster după cinci indicii clare?

Eva Longoria, vedeta numărului de august GLAMOUR povesteşte într-un articol exclusiv despre momentele emoţionante de la finalul filmărilor pentru serialul Desperate Housewives, despre acţiunile caritabile în care se implică şi despre susţinerea lui Barack Obama în campania electorală.     

Şi, pentru că adorăm poveştile frumoase, rubrica GLAMOUR GENERATION din această lună este dedicată fetelor glam care au renunţat la ţara lor pentru a trăi o poveste de iubire ca în filme. Motiv numai bun să te întrebăm şi pe tine: tu până unde ai merge pentru dragoste?

Toate acestea într-un nou număr GLAMOUR, din 23 iulie la toate chioşcurile de ziare!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici