GLOBURILE DE AUR 2012: Ce ţinute au purtat vedetele. Care au fost cele mai frumoase rochii? - GALERIE FOTO

Cea 69-a gală de decernare a premiilor Globul de Aur, care a avut loc duminică, la Los Angeles, a fost un nou prilej pentru ca vedetele să-şi etaleze pe covorul roşu ţinutele elegante.

4425 afișări
Imaginea articolului GLOBURILE DE AUR 2012: Ce ţinute au purtat vedetele. Care au fost cele mai frumoase rochii? - GALERIE FOTO

Angelina Jolie şi Brad Pitt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cea de-a 69-a gală a Globurilor de Aur a avut loc duminică seară, la Beverly Hilton din Los Angeles. Gala a fost difuzată de postul de televiziune NBC şi a fost prezentată de actorul britanic Ricky Gervais.

VEZI GALERIA FOTO CU ŢINUTELE VEDETELOR

Decernate de Asociaţia presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association/ HFPA), premiile Globul de Aur nu anticipează neapărat câştigătorii galei premiilor Oscar, dar pot, totuşi, să fixeze anumite jaloane pe drumul către râvnitele distincţii acordate de Academia de film americană. Nominalizările la premiile Oscar vor fi anunţate pe 24 ianuarie, iar gala premiilor Academiei de film americane va avea loc pe 26 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici