Globurile de Aur 2018: Guillermo del Toro, desemnat cel mai bun regizor

Guillermo del Toro a fost desemnat cel mai bun regizor, pentru filmul "The Shape of Water", la cea de-a 75-a ediţie a galei Globurilor de Aur, organizată de Asociaţia presei străine de la Hollywood duminică seară, la Los Angeles.

197 afișări
Imaginea articolului Globurile de Aur 2018: Guillermo del Toro, desemnat cel mai bun regizor

Globurile de Aur 2018: Guillermo del Toro, desemnat cel mai bun regizor

La aceeaşi categorie de premii au mai concurat Martin McDonagh - "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri", Christopher Nolan - "Dunkirk", Ridley Scott - "All The Money in the World" şi Steven Spielberg - "The Post".

"The Shape of Water" a obţinut un număr record de nominalizări, şapte, la această ediţie a premiilor Globul de Aur.

Anul trecut, premiul pentru cel mai bun regizor i-a revenit lui Damien Chazelle, pentru filmul "La La Land".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici