Goldfrapp concerteză la Bucureşti într-un nou festival de muzică - Beck'Sperience

Beck'Sperience - un nou festival de muzică organizat de Emag!c Entertainment şi Beck's - va avea loc la Bucureşti, pe 5 iunie, la Sala Polivalentă, până în prezent organizatorii confirmând pe afişul evenimentului trupele Goldfrapp, Vive la Fete şi Addictive TV.

62 afișări
Imaginea articolului Goldfrapp concerteză la Bucureşti într-un nou festival de muzică - Beck'Sperience

Goldfrapp concerteză la Bucureşti într-un nou festival de muzică - Beck'Sperience

Potrivit organizatorilor, acesta este primul festival cross-over indoor din România, urmând să se desfăşoare pe 5 iunie, la Sala Polivalentă, şi anunţându-se a fi doar primul dintr-o lungă serie.

Biletele pentru Beck'Sperience costă 50 de lei în pre-sale şi au fost puse în vânzare joi, în reţeaua magazinelor Diverta şi pe www.myticket.ro. În ziua evenimentului, la intrare, acestea vor putea fi achiziţionate la preţul de 65 de lei.

Goldfrapp este un grup britanic de electro-dance care s-a înfiinţat în 1999, la Londra, avându-i în componenţă pe Alison Goldfrapp (voce/sintetizator) şi Will Gregory (sintetizator). Cei doi sunt renumiţi nu doar pentru muzica lor, ci şi pentru spectacolul de lumini şi videoproiecţie pe care îl oferă publicului în timpul apariţiilor live.

Vive la Fete este un grup belgian electropop, format în anul 1997 de către cuplul Danny Momments (chitarist şi vocal) şi Els Pynoo (vocal). Totul a început când Momments, care la vremea aceea încă mai cânta în trupa alături de care s-a lansat – dEUS, a înregistrat împreună cu Pynoo câteva demo-uri. Acestea au fost incluse pe EP-ul "Je ne veux pas", atrăgând atenţia publicului, în special datorită elementelor inedite preluate din muzica anilor '80.

Succesul Vive La Fete a venit odată cu primul album, "Attaque Surprise" (2000), următoarele materiale - "Republique Populaire" (2001) şi "Nuit Blanche" (2003) - asigurându-le popularitatea chiar şi în lumea modei, celebrul designer Karl Lagerfeld fiind unul dintre fanii declaraţi ai trupei. În anul 2005 a fost lansat albumul "Grand Prix", urmat de concerte în Europa, precum şi spectacole în Brazilia şi Mexic.

Trupa Addictive TV pune în scenă show-uri electrizante, un mixaj de elemente audio-video, reuşind preformanţa de a aduce acest nou curent în zona mainstream a divertismentului internaţional. Grupul a fost înfiinţat în 1992, iar în prezent ocupă primul loc în clasamentul destinat VJ-ilor alcătuit de revista de specialitate DJ Magazine. Graham Daniels, Peter Toll şi Peter Whelan, cei trei membri AddictiveTV, au contribuit de asemenea la testarea şi dezvoltarea unei noi generaţii de turntables (pick-up-uri), capabile să redea simultan imagini şi sunete.

 Addictive TV a lansat de-a lungul timpului două DVD-uri editate de propriul label, "Audiovisualize" şi "Mixmasters", cei trei lucrând în acelaşi timp şi ca producători pentru diverse show-uri TV. Ca VJ, membrii grupului au lucrat împreună cu Miss Kittin, Goldie, Fatboy Slim şi multe alte nume cunoscute din domeniu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici