Gordon Brown, cel mai plictisitor orator din Marea Britanie

Premierul britanic Gordon Brown este oratorul cel mai plictisitor din Marea Britanie, devansându-l pe fotbalistul David Beckham şi pe actriţa Kate Winslet, potrivit unui sondaj publicat miercuri

21 afișări
Imaginea articolului Gordon Brown, cel mai plictisitor orator din Marea Britanie

Gordon Brown, cel mai plictisitor orator din Marea Britanie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Stilul arid al lui Brown îl plasează înaintea accentului "cockney" al lui David Beckham şi a stilului actriţei Kate Winslet, criticată în ţara sa natală pentru incapacitatea de a-şi exprima emoţiile, mai ales la ultima ceremonie a Golden Globes.

Brown nu a ezitat să evoce la un moment dat într-un discurs "teoria creşterii endogene post neoclasice".

Potrivit sondajului, realizat pe un eşantion de 1.000 de persoane adulte de compania de mesagerie vocală SpinVox, cel mai bun orator britanic este actorul şi realizatorul Stephen Fry.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici