Green Day anunţă numele noului album (Video)

Trupa americană de punk-rock Green Day va lansa, în luna mai a acestui an, un nou album, intitulat "21st Century Breakdown", urmând ca acesta să fie promovat printr-un turneu mondial, se arată pe site-ul oficial al grupului.

19 afișări
Imaginea articolului Green Day anunţă numele noului album (Video)

Green Day anunţă numele noului album (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Albumul urmează celui din 2004, "American Idiot", şi este cel de-al optulea material discografic al trioului.

"21st Century Breakdown" va fi împărţit în trei "acte" - "Heroes And Cons", "Charlatans And Saints" şi "Horseshoes And Handgrenades".

Billie Joe Armstrong, vocalul trupei, a declarat în decembrie, pentru New Musical Express, că albumul, care este produs de Butch Vig, va avea o direcţie "power pop".

Armstrong nu a dezvăluit titlurile pieselor, nici detalii despre acestea, dar a spus că formaţii precum The Creation, The Who, The Beatles, Cheap Trick şi The Jam pot fi considerate influenţe.

Duminică seară, cei trei membri ai trupei au prezentat premiul pentru cel mai bun al anului la gala Grammy.

Citeşte şi:

Green Day lucrează la un nou album

Cele mai aşteptate albume din 2009

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici