Green Day îşi promovează turneul nord-american printr-o expoziţie - VIDEO

Trupa Green Day a decis să adauge turneului său nord-american o doză de stil, încheind în acest sens un contract cu o galerie de artă, ale cărei tablouri sunt itinerate prin America, parcurgând acelaşi traseu ca muzicienii, informează femalefirst.co.uk.

24 afișări
Imaginea articolului Green Day îşi promovează turneul nord-american printr-o expoziţie - VIDEO

Green Day îşi promovează turneul nord-american printr-o expoziţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Membrii trupei Green Day s-au asociat cu artistul Logan Hicks, care a selecţionat tablourile realizate de fanii trupei şi de o serie de pictori.

Fiecare lucrare a fost inspirată de o piesă de pe actualul album al trupei, intitulat "21st Century Breakdown".

Aceste tablouri călătoresc prin toată America de Nord alături de caravana grupului Green Day, iar fanii au posibilitatea să le admire cu ocazia concertelor susţinute de formaţie în Statele Unite şi Canada.

Solistul Billie Joe Armstrong a declarat: "Suntem foarte încântaţi să pornim în turneu alături de această expoziţie extraordinară. Să vezi tablouri inspirate de noul nostru album e ceva minunat. Mulţi dintre artiştii pe care Logan i-a ales îşi expun lucrările în stradă, iar noi simţim o legătură puternică cu această formă de exprimare creativă. Credem că fanii care vor veni să ne vadă la concerte vor aprecia aceste tablouri".

Trupa Green Day este compusă din solistul Billie Joe Armstrong, basistul Mike Dirnt şi toboşarul Tre Cool. Al optulea album de studio al trupei Greenday, intitulat "21 Century Breakdown", a fost lansat pe 15 mai.

De-a lungul anilor, trupa a câştigat 35 de premii, dintre care trei Grammy, opt MTV Video Music Awards, două MTV Europe Music Awards, două BRIT Awards şi American Music Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici