Grumpy Cat, prima felină care va avea o statuie din ceară, într-un muzeu din reţeaua Madame Tussauds

Grumpy Cat, una dintre cele mai cunoscute pisici din lume, graţie numeroaselor sale fotografii morocănoase publicate pe internet, va deveni prima felină care va avea o statuie din ceară într-un muzeu din reţeaua Madame Tussauds, informează site-ul revistei New Musical Express.

362 afișări
Imaginea articolului Grumpy Cat, prima felină care va avea o statuie din ceară, într-un muzeu din reţeaua Madame Tussauds

Grumpy Cat, prima felină care va avea o statuie din ceară, într-un muzeu din reţeaua Madame Tussauds (Imagine: Hepta)

O statuie din ceară a celebrei pisici, realizată sub forma unui dispozitiv mecatronic, capabil să efectueze cinci tipuri de mişcări, va fi prezentată în premieră mondială la muzeul Madame Tussauds din oraşul american San Francisco, la sfârşitul acestui an.

Informaţia a fost dezvăluită pe contul oficial de Twitter al celebrei feline.

"Voi avea o statuie din ceară care îmi este dedicată? Aşa arată faţa mea încântată de această veste", se afirmă în mesajul amuzant şi autoironic care însoţeşte o fotografie a celebrei pisici morocănoase.

După debutul la muzeul din San Francisco, statuia din ceară dedicată pisicii Grumpy Cat va fi expusă în alte cinci muzee nord-americane din reţeaua Madame Tussauds.

Grumpy Cat, pisica în vârstă de trei ani, al cărei nume "real" este Tardar Sauce, a devenit o veritabilă senzaţie pe internet în 2012, iar popularitatea ei a crescut în mod constant atât în presa tradiţională, cât şi în spaţiul online. Motivul pentru care Grumpy Cat afişează o expresie morocănoasă în permanenţă constă în faptul că renumita pisică suferă de nanism felin.

Pisica suferă de nanism, o maladie din cauza căreia nu creşte, şi are ocluzie dentară inversă, mandibula fiind mai lungă decât maxilarul superior, ceea ce îi conferă animalului o expresie permanentă de nemulţumire.

Anul 2014 a fost unul foarte aglomerat pentru Grumpy Cat, întrucât ea a lansat deja o carte, "The Grumpy Guide to Life", a fost recompensată cu Lifetime Achievement Award de brandul Friskies, a apărut într-un episod din serialul pentru copii "Sesame Street", a fost invitată în numeroase show-uri de televiziune, inclusiv în emisiunea "American Idol" şi va fi protagonista filmului de comedie "Grumpy Cat's Worst Christmas Ever", produs de postul de televiziune Lifetime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici