Grupul ABBA s-ar putea reuni

Grupul ABBA ar putea să se reunească şi "ar putea să cânte împreună" pentru prima oară în ultimii 30 de ani, cu ocazia unui concert unic, a declarat Agnetha Faltskog, unul dintre cei patru membri ai grupului suedez, citată de femalefirst.co.uk.

139 afișări
Imaginea articolului Grupul ABBA s-ar putea reuni

Grupul ABBA s-ar putea reuni (Imagine: www.abbasite.com)

Agnetha Faltskog, fosta membră a grupului ABBA, alături de Anni-Frid Lyngstad, Bjorn Ulvaeus şi Benny Andersson, a confirmat faptul că i-ar face plăcere "să vorbească" cu foştii ei colegi de trupă despre posibilitatea de a susţine un concert unic, în ciuda precedentelor ei declaraţii, în care afirma că nu doreşte să reînvie trecutul.

Ajunsă la vârsta de 60 de ani, artista suedeză a declarat: "Ar fi distractiv să ne întâlnim cu toţii, să vorbim despre vremurile de demult şi poate chiar să cântăm împreună. Nu vom susţine turnee precum Rolling Stones şi ca alte trupe vechi. Însă cred că vom fi cu toţii de acord pentru un concert unic, organizat, poate, în scopuri caritabile".

Agnetha, care a lansat trei albume solo după destrămarea grupului ABBA, a declarat că nu este "interesată" de faimă, deoarece s-a bucurat de suficientă celebritate în tinereţe.

"Nu sunt interesată să apar în ziare şi la televiziune. Mulţi cred că eu doar pozez, că vreau să par în mod fals timidă. Însă e vorba pur şi simplu de un lucru pe care nu vreau să-l fac. Mi-am luat «supradoza». Aveam 15 ani când am devenit solista principală a unei trupe. La 18 ani am lansat primul meu disc. Aveam 25 de ani când s-a format ABBA. După ABBA am lansat trei albume. Cred că am fost suficient de productivă", a explicat cântăreaţa suedeză.

În decembrie, presa internaţională a vehiculat ipoteza potrivit căreia grupul ABBA, devenit celebru după ce a câştigat concursul Eurovision în anul 1974 cu piesa "Waterloo", ar putea să se reunească şi să cânte la nunta regală a prinţului William cu logodnica sa Kate Middleton, ce va avea loc la Londra pe 29 aprilie.

Casele de pariuri acordă o şansă de 1/2 ca grupul ABBA sa susţină cel puţin un concert înainte de anul 2015 şi o şansă de 66/1 ca trupa suedeză să cânte la căsătoria prinţului britanic.

Trupa Abba a devenit cea mai bine vândută formaţie din istoria muzicii pop, graţie unor piese devenite celebre precum "Money, Money, Money" şi "The Winner Takes It All". Deşi s-a destrămat în 1982, Abba s-a bucurat de o "renaştere" spectaculoasă cu ajutorul piesei de teatru şi al musicalului "Mamma Mia!", inspirat din numeroasele hituri ale trupei.

În 2010, grupul suedez Abba s-a numărat printre legendele muzicale incluse în Rock and Roll Hall of Fame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici