Grupul hip-hop Wu-Tang Clan se reuneşte pentru două concerte şi va lansa un nou album - VIDEO

Grupul american de muzică hip-hop Wu-Tang Clan a anunţat că se va reuni pentru a susţine două concerte în Marea Britanie şi va lansa un nou album de studio în luna iulie.

128 afișări
Imaginea articolului Grupul hip-hop Wu-Tang Clan se reuneşte pentru două concerte şi va lansa un nou album - VIDEO

Grupul hip-hop Wu-Tang Clan se reuneşte pentru două concerte şi va lansa un nou album - VIDEO (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Alături de NWA, Public Enemy şi Run DMC, Wu-Tang Clan este unul dintre cele mai apreciate grupuri de hip-hop din istoria muzicii, informează dailymail.co.uk.

Cele două concerte pe care muzicienii americani le vor susţine în Marea Britanie marchează cea de-a 20-a aniversare a albumului de debut al grupului, "Enter The Wu-Tang (36 Chambers)".

Noul album, al şaselea din carieră, se intitulează "A Better Tomorrow" şi va fi lansat în luna iulie. Cele două concerte vor avea loc la O2 Apollo din Manchester, pe 25 iulie, şi la O2 Academy din Brixton, în ziua următoare.

Grupul Wu-Tang Clan este alcătuit din rapperii RZA, GZA, Raekwon, U-God, Ghostface Killah, Inspectah Deck, Method Man şi Masta Killah. Un alt membru al grupului, Ol' Dirty Bastard, a murit în 2004 la vârsta de 35 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici