Guns N'Roses caută o agenţie de publicitate pentru promovarea noului album

Guns N'Roses caută o agenţie de publicitate care să se ocupe de promovarea noului album al trupei "Chinese Democracy" înainte de lansarea pe plan mondial, Universal Music contactând în acest scop câteva agenţii londoneze.

9 afișări
Imaginea articolului Guns N'Roses caută o agenţie de publicitate pentru promovarea noului album

Guns N'Roses caută o agenţie de publicitate pentru promovarea noului album

Decizia de lansare a programului de promovare se înscrie într-o serie de iniţiative ale industrei muzicale menite să stimuleze tinerii să cumpere albume în loc să le downloadeze ilegal, informează MarketingWeek.

Vara trecută, Prince a oferit gratuit copii ale albumului său "The Mail on Sunday", iar Radiohead a lansat un experiment de download în care utilizatorii plăteau numai piesele care le plăceau, pentru promovarea celui mai recent album.

Scăderea vânzărilor de muzică a determinat multe trupe, inclusiv Coldplay să ofere accesul la melodii gratuit. Luna trecută, chitaristul formaţiei Oasis, Noel Gallagher a spus că "îmbrăţişează" creşterea noii culturi muzicale gratuite, permiţându-le fanilor să asculte noul album al trupei pe MySpace, înaintea lansării oficiale.

"Chinese Democracy" este primul album lansat de Guns N'Roses după "The Spaghetti Incident" din 1993 şi a fost programat iniţial pentru lansare pentru luna martie a acestui an.

Întârzierea i-a determinat pe reprezentanţii companiei Dr. Pepper din Statele Unite să anunţe că vor oferi gratis o băutură "tuturor oamenilor din America", dacă albumul va fi lansat pe parcursul anului 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici