Guns N' Roses revin cu un nou album

Trupa americană Guns N' Roses îşi lansează noul album, intitulat "Chinese Democracy", conceput la mai mult de o decadă de la ultimul material discografic, pe 23 noiembrie.

33 afișări
Imaginea articolului Guns N' Roses revin cu un nou album

Guns N' Roses revin cu un nou album

Lansarea oficială a acestui material discografic foarte aşteptat de fani, dar şi foarte ironizat, care a fost calificat de publicaţia New York Times, în 2005, ca fiind "cel mai scump album care nu a fost niciodată înregistrat", va avea loc pe 23 noiembrie, în Statele Unite.

Primul single de pe noul album, intitulat "Shackler's Revenge", a fost deja lansat în cadrul jocului video Rock Band 2 şi a intrat în magazinele din Statele Unite în septembrie, iar fragmente din piesa "If The World" apar în cel mai recent film al lui Leonardo DiCaprio şi Russell Crowe, "Un ghem de minciuni/ Body of Lies".

Totodată, albumul de debut al trupei Guns N' Roses, din 1987, "Appetite for Destruction", va fi reeditat pe vinil şi va fi lansat pe 28 octombrie, de casa Interscope.

Ultimul material discografic înregistrat în studio a fost dublul album "Use Your Illusion", lansat în septembrie 1991, şi a fost urmat de o colecţie de coveruri "The Spaghetti Incident?" (1993), care conţine ultimele înregistrări originale cu chitaristul Slash şi basistul Duff McKagan.

În această primăvară, producătorul de băuturi răcoritoare Dr Pepper a promis că va trimite gratis câte o cutie de suc "fiecărui om din America", cu excepţia foştilor membri Guns N' Roses, Slash şi Buckethead, dacă albumul "Chinese Democracy" va fi lansat în anul 2008.

Primele cântece ale grupului Guns N' Roses reflectau modul lor de viaţă extrem, între violenţă, droguri şi prostituate. Trupa a semnat în scurt timp de la lansare un contract cu studioul Geffen, producătorul idolilor şi modelelor lor, Aerosmith. Primul lor album, "Appetite for destruction", din 1987, a fost extrem de controversat şi catalogat drept "obscen", dar s-a vândut în 18 milioane de exemplare.

În 1991, albumul dublu "Use your illusion" intră direct pe primul loc în topurile de gen americane. Dar, din cauza tensiunilor interne provocate de personalităţile puternice ale membrilor grupului şi de oboseală, trupa intră într-un con de umbră începând cu anul 1993.

Shackler's Revenge

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici