Gustarte.ro/ Tot ce îţi trebuie pentru un savuros picnic de vară

Pentru cine preferă să se bucure de o masă delicioasă, pe o pătură, la umbra unui copac, mai degrabă decât într-un restaurant sau la terase aglomerate, Gustarte.ro oferă câteva idei despre cum poate fi pus la cale un picnic savuros.

134 afișări
Imaginea articolului Gustarte.ro/ Tot ce îţi trebuie pentru un savuros picnic de vară

Gustarte.ro/ Tot ce îţi trebuie pentru un savuros picnic de vară

Asigură-te că vei cumpăra cea mai bună baghetă crocantă sau pâine făcută în casă. Feliaz-o de acasă, pentru ca la picnic doar să întinzi untul, brânza sau şunca pe ea.

Alege cărnuri speciale, de calitate deosebită: prosciutto, cârnţi crud uscaţi, şuncă fină, pate de casă sau rillette de porc.

Brânza nu-ţi poate lipsi, răsfaţă-ţi papilele cu o brânză soft de capră sau una mai fermă precum goudda, cheddar sau parmesan. Camembert, Brie sau Gruyere pot face şi ele parte din arsenalul tău gourmet.

Adaugă în coş nuci crude sau caramelizate şi măsline de mai multe soiuri pentru o gustare înainte sau după masă.

Pentru restul articolului, accesaţi http://www.gustarte.ro/gustyle/tot-ce-iti-trebuie-pentru-un-savuros-picnic-de-vara-15417276.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici