Guy Ritchie doreşte să îşi păstreze copiii în Marea Britanie

Guy Ritchie a angajat un avocat renumit şi speră să câştige disputa sa cu Madonna în privinţa celui mai potrivit loc pentru creşterea copiilor lor, informează thisislondon.co.uk.

37 afișări
Imaginea articolului Guy Ritchie doreşte să îşi păstreze copiii în Marea Britanie

Guy Ritchie doreşte să îşi păstreze copiii în Marea Britanie

Stephen Cobb este considerat cel mai mare specialist în cazurile de divorţ în care disputa principală se referă la rezidenţa copiilor.

Madonna doreşte să se întoarcă în Statele Unite, după o căsătorie de opt ani cu Guy Ritchie, în timpul căreia cuplul de artişti a avut domiciliul principal în Londra. În prezent, cei doi sunt prinşi într-o dispută legală referitoare la viitorul domiciliu al copiilor şi la suma pe care Madonna trebuie să o plătească lui Ritchie.

Cuplul are un fiu natural în vârstă de opt ani, Rocco, care s-a născut în Statele Unite, şi un fiu adoptat împreună în 2006 din Malawi, pe nume David. Madonna are şi o fiică, Lourdes, în vârstă de 12 ani, al cărei tată locuieşte în New York.

Madonna va putea să îşi ia copiii să locuiască permanent împreună cu ea în Statele Unite doar dacă primeşte permisiunea din partea lui Ritchie, sau dacă un tribunal britanic îi acordă acest drept.

Cobb este cel mai bun avocat britanic în cazurile de stabilire pe cale legală a schimbărilor de domiciliu ale copiilor.

Madonna este reprezentată der Fiona Shackleton, care i-a reprezentat pe Prinţul Charles şi pe Sir Paul McCartney.

Surse din anturajul cuplului au declarat că Ritchie şi Madonna vor ajunge la o înţelegere în cadrul unui proces de mediere, chiar dacă în acest moment cele două tabere au opinii divergente.

Madonna, a cărei avere este estimată la 380 de milioane de euro, riscă să piardă jumătate din această sumă în favoarea lui Guy Ritchie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici