Guy Ritchie şi iubita lui, modelul Jacqui Ainsley, s-au mutat împreună

Guy Ritchie şi iubita lui, modelul Jacqui Ainsley, s-au mutat împreună şi locuiesc într-un apartament de lux pe care regizorul britanic îl deţine în centrul Londrei, informează dailymail.co.uk.

78 afișări
Imaginea articolului Guy Ritchie şi iubita lui, modelul Jacqui Ainsley, s-au mutat împreună

Guy Ritchie şi iubita lui, modelul Jacqui Ainsley, s-au mutat împreună (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Regizorul Guy Ritchie, în vârstă de 42 de ani, şi modelul Jacqui Ainsley, în vârstă de 29 de ani, s-au cunoscut în mai 2009, la o petrecere organizată de un prieten comun, şi formează un cuplu începând din martie 2010. În iulie anul trecut, cei doi şi-au petrecut vacanţa pe un iaht în sudul Franţei, împreună cu Rocco, fiul în vârstă de nouă ani al regizorului.

Într-un interviu acordat revistei Tatler, Jacqui Ainsley a declarat că nu mai locuieşte în reşedinţa ei din Essex şi a confirmat că s-a mutat de curând cu iubitul ei într-un apartament de lux pe care regizorul britanic îl deţine în cartierul Marleybone din centrul Londrei.

Totodată, modelul a declarat că îşi doreşte un copil cu Guy Ritchie şi că adoră să îşi petreacă serile în compania iubitului ei, gătind împreună cu acesta.

Jacqui Ainsley a mai spus că a început să înveţe limba ebraică, deoarece doreşte să îşi impresioneze iubitul să poarte "conversaţii private" cu acesta. Guy Ritchie a devenit pasionat de Kabbalah în timpul mariajului său cu Madonna, o fidelă adeptă a acestui cult iudaic.

În trecut, Jacqui Ainsley a avut o relaţie cu cântăreţul britanic Darius Danesh, finalist al emisiunii de televiziune Pop Idol.

Anul trecut, ca şi în 2009, Guy Ritchie şi Madonna au ales să îşi petreacă împreună Crăciunul în fosta reşedinţă a cuplului, Ashcombe House, din comitatul Wiltshire.

Madonna şi Guy Ritchie s-au căsătorit în decembrie 2000. După un mariaj care a durat şapte ani şi jumătate şi numeroase zvonuri referitoare la o despărţire iminentă, cei doi artişti au făcut public, în cele din urmă, la sfârşitul anului 2008, că vor divorţa. Divorţul a fost finalizat în ianuarie 2009.

Cei doi au împreună un fiu biologic, Rocco, în vârstă de zece ani, şi un alt fiu adoptat din Malawi, David, în vârstă de cinci ani. Madonna mai are o fiică biologică, Lourdes, în vârstă de 14 ani, cu fostul ei antrenor de fitness, Carlos Leon, şi o altă fiică adoptată din Malawi, Mercy, în vârstă de şase ani.

Guy Ritchie a devenit celebru cu comediile sale marcate de un savuros umor britanic "Jocuri, poturi şi focuri de armă/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels" (1998) şi "Unde dai şi unde crapă/ Snatch" (2000). Cele mai recente filme ale sale sunt "RocknRolla", lansat în 2008, şi "Sherlock Holmes", lansat în decembrie 2009. "Sherlock Holmes" este o adaptare după povestirile poliţiste scrise de Arthur Conan Doyle, cu Robert Downey Jr. şi Jude Law în distribuţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici