Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, invitaţi la petrecerea de Crăciun organizată de Jennifer Aniston

Gwyneth Paltrow şi soţul ei, rockerul Chris Martin, s-au aflat printre invitaţii prezenţi la petrecerea de Crăciun organizată de actriţa Jennifer Aniston, duminică seară, la Los Angeles.

421 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, invitaţi la petrecerea de Crăciun organizată de Jennifer Aniston

Jennifer Aniston (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Atât Gwyneth Paltrow, cât şi Jennifer Aniston au fost iubite ale actorului Brad Pitt, informează dailymail.co.uk.

Gywneth, în vârstă de 41 de ani, care a fost logodită cu Brad Pitt între anii 1994 şi 1997, a sosit la această petrecere într-un automobil de culoare închisă, condus de soţul ei, Chris Martin, în vârstă de 36 de ani, solistul trupei Coldplay.

La aceeaşi petrecere a fost prezentă şi prezentatoarea TV Chelsea Handler, bună prietenă cu Gwyneth Paltrow şi Jennifer Aniston.

La eveniment au mai fost prezente şi alte nume sonore de la Hollywood, precum actriţa Courtney Cox, actorul Tobey Maguire şi soţia sa, Jennifer Meyer, actorul Robert Downey Jr. şi soţia sa, Susan Downey, şi actorul Will Arnett.

Jennifer Aniston a început o relaţie cu Brad Pitt în 2008, la puţin timp după ce actorul a pus capăt logodnei sale cu Gwyneth Paltrow.

Jennifer Aniston şi Brad Pitt s-au căsătorit în 2000 însă cei doi actori, despre care se spunea că alcătuiau "cuplul de aur de la Hollywood", au divorţat în 2005.

Jennifer este în prezent logodită cu Justin Theroux, iar Brad Pitt este logodit cu Angelina Jolie, cu care are şase copii - trei biologici şi trei adoptaţi.

Jennifer Aniston organizează în fiecare an o petrecere de Crăciun pentru angajaţii şi prietenii ei apropiaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici