Gwyneth Paltrow vrea să facă o operaţie de corectare a sânilor

Actriţa americană Gwyneth Paltrow plănuieşte să facă o operaţie de corectare a sânilor, a căror formă a fost afectată de faptul că şi-a alăptat cei doi copii.

351 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow vrea să facă o operaţie de corectare a sânilor

Gwyneth Paltrow (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa, care are doi copii - Apple, în vârstă de şapte ani, şi Moses, în vârstă de patru ani - cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a recunoscut că doreşte să-şi corecteze aspectul sânilor, pentru a-i readuce la forma lor din tinereţe, informează contactmusic.com.

Totodată, Gwyneth Paltrow a spus că nu va folosi botox şi nici silicon pentru a-şi înfrumuseţa corpul.

"În trecut, nu-mi păsa deloc de asta. Refuz în continuare să folosesc silicon, botox şi alte produse, din pură vanitate. Însă o operaţie de corectare a sânilor afectaţi de alăptare? De ce nu?", a declarat actriţa americană pentru ediţia germană a revistei OK!.

Gwyneth Paltrow, care are în palmaresul recent filme precum "Omul de oţel/ Iron Man", s-a făcut remarcată pentru rolurile din filmele "Talentatul domn Ripley" (1999), "Dovada" (2005) şi "Valentino" (2008) şi a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare îndrăgostit". Cel mai recent film al său, "Country Strong", a fost lansat în ianuarie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici