Halle Berry a primit ameninţări rasiste cu moartea

Actriţa americană Halle Berry, care la începutul lunii septembrie a anunţat că este însărcinată în trei luni, a fost nevoită să-şi angajeze câteva gărzi de corp după ce a primit ameninţări rasiste la adresa copilului său nenăscut, informează mirror.co.uk.

5 afișări
Imaginea articolului Halle Berry a primit ameninţări rasiste cu moartea

Halle Berry a primit ameninţări rasiste cu moartea

Actriţa, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Puterea dragostei"/ "Monster's Ball" (2001), a primit mai multe scrisori de ameninţare anonime pe adresa locuinţei sale din Los Angeles.

Într-una dintre ele se menţionează că ea şi copilul său "vor fi tăiaţi în sute de bucăţi".

Halle, în vârstă de 41 de ani, este mulatră, mama ei fiind de origine afro-americană, iar tatăl copilului pe care îl va naşte este top modelul canadian Gabriel Aubry. Starul din "Catwoman" şi Aubry, în vârstă de 31 de ani, sunt împreună de doi ani.

O sursă apropiată actriţei a declarat: "Halle nu utilizează de obicei gărzi de corp, dar recent şi-a angajat câţiva oameni pentru a se simţi în siguranţă".

Poliţia din Los Angeles investighează în prezent scrisorile de ameninţare primite de star.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici