Halle Berry consideră că maternitatea a transformat-o într-o femeie sexy

Actriţa americană Halle Berry consideră că maternitatea a transformat-o într-o femeie sexy şi a ajutat-o să obţină titlul de "Cea mai sexy femeie în viaţă", acordat în 2008 de revista pentru bărbaţi Esquire, informează femalefirst.co.uk.

58 afișări
Imaginea articolului Halle Berry consideră că maternitatea a transformat-o într-o femeie sexy

Halle Berry consideră că maternitatea a transformat-o într-o femeie sexy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Declarându-se iniţial uimită de alegerea celebrei revistei pentru bărbaţi, actriţa americană a mărturisit recent că în prezent este convinsă de faptul că maternitatea a făcut-o să devină mult mai apetisantă, în opinia reprezentanţilor sexului opus.

Halle Berry are o fetiţă în vârstă de 16 luni, Nahla, împreună cu partenerul ei de viaţă, manechinul Gabriel Aubry.

"Cred că aceste titluri sunt destul de prosteşti, deoarece nicio persoană nu poate fi desemnată «cea mai sexy», aşa că le-am cerut să mă lase să scriu un articol pentru a lua în derâdere acest titlu. Ceea ce consider că este totuşi interesant în alegerea lor este faptul că eu tocmai născusem în acea perioadă, deci articolul meu a insistat asupra faptului că maternitatea poate fi sexy - acesta este cel mai important lucru", a explicat actriţa americană.

"Mă simt într-adevăr sexy, deoarece acum sunt împlinită şi viaţa mea pe acest pământ are un sens. Atunci când te simţi puternică şi sigură pe sine, în opinia mea eşti o persoană sexy", a completat Halle Berry.

Halle Berry a câştigat premiul Oscar în 2003, la categoria "cel mai bun rol principal feminin", pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei", devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie. Actriţa a apărut în 2007 în filmul "Pierderi dureroase/ Things We Lost in the Fire" şi urmează să joace în această toamnă în lungmetrajul "Frankie şi Alice", despre o femeie care suferă de personalitate multiplă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici