Halle Berry, externată după accidentul suferit pe platourile de filmare

Actriţa americană Halle Berry, care a suferit un accident pe platourile unde se filmează cel mai recent lungmetraj în care a fost distribuită, thrillerul "The Hive", a fost externată din spitalul Cedars Sinai din Los Angeles unde a fost transportată în seara de marţi.

280 afișări
Imaginea articolului Halle Berry, externată după accidentul suferit pe platourile de filmare

Halle Berry, externată după accidentul suferit pe platourile de filmare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Halle Berry a suferit o lovitură minoră în zona capului în timp ce filma o scenă de luptă pentru lungmetrajul «The Hive»", a declarat, miercuri, agentul de presă al actriţei americane în vârstă de 45 de ani, informează accesshollywood.com.

"A fost transportată la spital ca o măsură de precauţie, a fost consultată şi apoi externată într-o bună stare de sănătate. Va continua filmările aşa cum era programat", a adăugat agentul de presă.

Actriţa filma o scenă pentru acest lungmetraj, în care joacă alături de Abigail Breslin şi David Otunga, în momentul în care s-a produs accidentul. Halle Berry a fost transportată cu ambulanţa la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles.

Nu se cunosc cu exactitate circumstanţele accidentului în care a fost implicată actriţa americană. Potrivit site-ului X17Online.com, Halle Berry a căzut pe scări sau a fost lovită de un obiect căzut de la înălţime.

Platoul de filmare a fost închis după producerea accidentului.

Acesta nu este primul accident suferit de Halle Berry în timp ce se află pe platourile de filmare. În timp ce turna o scenă pentru "Cloud Atlas", în luna septembrie 2011, actriţa şi-a fracturat piciorul drept.

Halle Berry a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball", devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici