"Happy Hour" sărbătoreşte 1 Decembrie cu români de succes

Costel Busuioc, Dan Bălan, Linda Teodosiu, Rona Hartner, Oana Chiţu şi Ileana Lazariuc se numără printre invitaţii lui Cătălin Măruţă la emisiunea "Happy Hour" difuzată de Pro TV pe 1 Decembrie, dedicată românilor de succes, informează postul de televiziune.

160 afișări
Imaginea articolului "Happy Hour" sărbătoreşte 1 Decembrie cu români de succes

"Happy Hour" sărbătoreşte 1 Decembrie cu români de succes

Pe 1 Decembrie, de ziua tuturor românilor, dar şi la împlinirea a 13 ani de Pro TV, Cătălin Măruţă prezintă o ediţie specială "Happy Hour", sub sloganul "Hai noroc că sunt român: România, te iubesc!", de la ora 10.00 la 12.00 şi de la ora 13.00 la 15.00.

Dan Bălan, Costel Busuioc, Linda Teodosiu, Rona Hartner, Oana Chiţu, dar şi Ileana Lazariuc sunt câţiva dintre românii care îi vor povesti lui Măruţă, de 1 Decembrie, cum au cunoscut succesul, prin talent, dar şi noroc.

Câştigător al concursului "Hijos de Babel", Costel Busuioc va vorbi la "Happy Hour" despre cum i s-a schimbat viaţa de când a devenit cunoscut, în timp ce Linda Teodosiu, fata saxofonistului Flavius Teodosiu, cea care a făcut furori la concursul "Germania îşi caută superstarul", va povesti despre norocul de a se fi născut româncă. La rândul ei, cântăreaţa Oana Chiţu vine însoţită de taraful său multicultural, format din greci, sârbi şi moldoveni, pentru a arăta că românii sunt talentaţi în orice colţ al lumii. Dan Bălan, Rona Hartner şi Ileana Lazariuc dezvăluie şi ei la Pro TV secretele succesului lor şi vorbesc despre bucuria de a fi român.

Măruţă, care a stat de vorbă cu fotbaliştii străini de la CFR Cluj, va povesti în emisiunea din 1 decembrie despre cât de fericiţi sunt aceştia că au venit să joace în România şi ce anume îi ţine aici.

La rândul său, Cătălin Măruţă mărturiseşte că este fericit că se află la al doilea 1 Decembrie cu emisiunea "Happy Hour". "Sunt deja la a doua sărbătoare pe care o petrec la Pro Tv, aşa că nu pot decât să le urez românilor să petreacă happy, alături de noi", spune Măruţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici