Harrison Ford va adopta copilul înfiat de iubita sa

Actorul american Harrison Ford va adopta copilul înfiat, în 2001, de iubita sa, actriţa Calista Flockhart, potrivit presei americane, citată de femalefirst.co.uk.

31 afișări
Imaginea articolului Harrison Ford va adopta copilul înfiat de iubita sa

Harrison Ford va adopta copilul înfiat de iubita sa

Harrison simte că a format o legătură puternică cu Liam, în vârstă de şapte ani, adoptat de starul din "Ally McBeal" în 2001, şi doreşte să devină tatăl lui legal.

"Harrison vrea să-i dea lui Liam numele lui. Îl adoră ca şi cum ar fi copilul lui biologic. Harrison este singurul tată pe care l-a avut Liam vreodată", a declarat o sursă a revistei National Enquirer.

Aceeaşi sursă a adăugat că, totuşi, înainte de a-l înfia pe Liam, Harrison, în vârstă de 65 de ani, ar trebui să se căsătorească cu Calista, în vârstă de 43 de ani, deoarece aşa doreşte actriţa.

"A spus că este de acord cu adopţia băieţelului ei, însă vrea mai întâi să se căsătorească", a spus sursa.

Ford a divorţat deja de două ori, iar ultima sa soţie, Melissa Mathison, a primit în urma despărţirii suma de 100 de milioane de dolari. Starul are patru copii din relaţiile anterioare, cu Mary Marquardt şi Mathison: Benjamin, Willard, Malcolm şi Georgia.

Ford şi Calista s-au întâlnit prima dată la ediţia din 2002 a premiilor Globul de Aur. Flockhart a făcut o pauză în carieră pentru a-şi creşte fiul adoptat, dar anul trecut s-a întors în televiziune cu un rol într-un popular serial american, "Brothers & Sisters".

De cealaltă parte, Ford se va întoarce pe marile ecrane în rolul arheologului aventurier Indiana Jones, în "Indiana Jones and the The Kingdom of the Crystal Skull" ("Indiana Jones şi Regatul craniilor de cristal"), de Steven Spielberg. Filmul va avea avanpremiera mondială pe 18 mai, în timpul celei de-a 61-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici