Hayden Panettiere, logodnica lui Vladimir Klitschko, este însărcinată

Actriţa Hayden Panettiere, care este logodită cu pugilistul ucrainean Vladimir Klitschko, este însărcinată cu primul său copil.

512 afișări
Imaginea articolului Hayden Panettiere, logodnica lui Vladimir Klitschko, este însărcinată

Hayden Panettiere (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Informaţia nu a fost confirmată oficial de Hayden Panettiere şi Vladimir Klitschko, însă o sursă apropiată cuplului a dezvăluit în presa americană că actriţa este însărcinată, informează contactmusic.com.

Actriţa Hayden Panettiere, în vârstă de 24 de ani, s-a logodit cu pugilistul ucrainean la categoria grea Vladimir Klitschko în octombrie 2013, după o relaţie de patru ani. Actriţa a afirmat recent că nunta sa cu Vladimir Klitschko a fost amânată pentru moment din cauza tulburărilor politice din Ucraina.

Născută pe 21 august 1989 la Palisades, New York, Hayden Panettiere a debutat în televiziune încă de la vârsta de 11 luni, datorită mamei sale. A început să facă numeroase reclame publicitare, iar la 4 ani a fost aleasă să joace în serialul "One Life to Live".

Actriţa este cunoscută pentru rolul lui Julie Spaulding din serialul "Guiding Light", difuzat de televiziunea americană CBS. De asemenea, a jucat alături de Julia Roberts, Willem Dafoe şi Emily Watson în filmul "Licurici în grădină/ Fireflies in the Garden", de Dennis Lee, în "Mr. Gibb" şi în "Croazieră de neuitat/ Tiger Cruise", o poveste dramatică, bazată pe atentatele teroriste din 11 septembrie 2001.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici