Heather Locklear a fost arestată

Actriţa Heather Locklear, cunoscută pentru rolul său din serialul "Melrose Place", a fost arestată sub suspiciunea că ar fi condus sub influenţa medicamentelor antidepresive, într-un cartier rezidenţial din California, la sfârşitul acestei săptămâni.

28 afișări
Imaginea articolului Heather Locklear a fost arestată

Heather Locklear a fost arestată (Imagine: people.com)

Actriţa americană, care a părăsit recent un centru medical, unde a fost tratată pentru depresie, a fost arestată, sâmbătă după amiază, pentru că îşi conducea maşina în mod haotic, turând motorul în mod repetat, într-o parcare din Montecito, Santa Barbara, informează Timesonline.

Potrivit poliţiei, un martor, care nu a recunoscut-o pe vedetă, a raportat faptul că Locklear s-a oprit pe o şosea, a ieşit din maşină şi a mers împleticit prin trafic.

"Martorul a sunat la numărul de urgenţă pentru că era îngrijorat în legătură cu siguranţa lui Locklear", a declarat Tom Marshall, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere din California, pentru revista People. "Când un poliţist a ajuns la locul faptei, Locklear stătea în maşina sa, care bloca parţial o bandă", informează People.

Poliţistul a declarat că Locklear părea să fie "dezorientată şi suferind de ceva" şi a fost condusă la o staţie de poliţie locală, unde i s-au făcut teste de alcoolemie şi antidrog. "Consumul de alcool nu a intrat în calcul dar, potrivit observaţiilor poliţistului, suntem de părere că Locklear era sub influenţa medicamentelor eliberabile pe bază de reţetă", a mai adăugat Marshall, care a spus că actriţa a cooperat cu poliţia.

Locklear a fost pusă sub acuzaţie şi a fost eliberată sâmbătă seara, în schimbul unei cauţiuni de 5.000 de dolari.

Într-o fotografie realizată la secţia de poliţie, Locklear arată tulburată, cu rimelul scurs pe obraji.

Locklear a devenit celebră după ce a jucat în serialul "Dinasty", în anii '80, după care, în anii '90 a jucat în alt serial de succes, "Melrose Place". Nu este prima dată când actriţa are probleme cu legea. În martie, un echipaj al Salvării a fost chemat la reşedinţa vedetei, psihiatrul ei crezând că aceasta ar fi făcut o criză.

Anunţul s-a dovedit a fi fost o alarmă falsă, dar, în aprilie, actriţa s-a internat într-un centru din Arizona, pentru a se vindeca de anxietate şi depresie. O lună mai târziu, a fost externată la cerere.

Anul trecut, actriţa a divorţat de chitaristul lui Jon Bon Jovi, Richie Sambora, după 11 ani de căsnicie. Cei doi au o fiică, Ava Elizabeth.

Locklear face parte dintr-o serie de vedete care au avut probleme legate de folosirea de medicamente eliberabile pe bază de reţetă, printre care se mai numără Britney Spears şi Robbie Willliams. De asemenea, actorul australian Heath Ledger a murit în mod tragic, în ianuarie, în urma unei supradoze de medicamente antidepresive şi somnifere, prescrise de medici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici