Heather Locklear, pusă sub acuzare pentru conducere sub influenţa medicamentelor

Actriţa americană Heather Locklear a fost pusă sub acuzare pentru conducere sub influenţa medicamentelor antidepresive, după ce, în septembrie, a fost arestată pentru că bloca o autostradă din California.

84 afișări
Imaginea articolului Heather Locklear, pusă sub acuzare pentru conducere sub influenţa medicamentelor

Heather Locklear, pusă sub acuzare pentru conducere sub influenţa medicamentelor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Locklear, în vârstă de 47 de ani, a fost arestată în luna septembrie, în oraşul Montecito, la 150 de kilometri la nord-vest de Los Angeles. Poliţia a găsit maşina actriţei parcată pe marginea autostrăzii, blocând parţial una dintre benzi.

Testele la care a fost supusă actriţa au relevat prezenţa în sânge a unor medicamente care se eliberează doar pe bază de reţetă medicală, însă aceasta nu consumase nici alcool şi nici droguri, potrivit declaraţiei lui Lee Carter, procurorul şef din Santa Barbara, California.

Locklear a fost pusă sub acuzare pentru comiterea unui delict şi va fi audiată pe 26 ianuarie 2009, a adăugat Carter.

Locklear a devenit celebră după ce a jucat în serialul "Dinasty", în anii '80, după care, în anii '90, a jucat într-un alt serial de succes, "Melrose Place". Aceasta nu a fost prima dată când actriţa a avut probleme cu legea. În martie, un echipaj al serviciului de Ambulanţă a fost chemat la reşedinţa vedetei, după ce psihiatrul ei a crezut că aceasta a avut o criză nervoasă.

Anunţul s-a dovedit a fi fost o alarmă falsă, dar, în aprilie, actriţa s-a internat într-un centru medical din Arizona, pentru a se vindeca de anxietate şi depresie. O lună mai târziu, ea a fost externată la cerere.

Anul trecut, actriţa a divorţat de chitaristul trupei Bon Jovi, Richie Sambora, după 11 ani de căsnicie. Cei doi au o fiică, Ava Elizabeth.

Locklear face parte dintr-o serie de vedete care au avut probleme legate de folosirea de medicamente eliberate pe bază de reţetă, printre care se mai numără Britney Spears şi Robbie Williams. De asemenea, actorul australian Heath Ledger a murit în mod tragic, în ianuarie, în urma unei supradoze de medicamente antidepresive şi somnifere, prescrise de medici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici