Heather Locklear, spitalizată din cauza unei infecţii bacteriene

Actriţa americană Heather Locklear a fost internată, miercuri, într-o clinică din California, din cauza unei infecţii bacteriene, informează people.com.

27 afișări
Imaginea articolului Heather Locklear, spitalizată din cauza unei infecţii bacteriene

Heather Locklear, spitalizată din cauza unei infecţii bacteriene (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Heather Locklear, în vârstă de 49 de ani, a primit un tratament pe bază de antibiotice şi se simte bine, a declarat agentul de presă al actriţei americane.

Potrivit site-ului TMZ.com, actriţa urma să fie externată în cursul serii de miercuri.

Heather Locklear tocmai se întorsese din Canada, unde terminase filmările pentru lungmetrajul "He Loves Me".

Locklear a devenit celebră după ce a jucat în serialul "Dinasty", în anii '80, după care, în anii '90, a jucat într-un alt serial de succes, "Melrose Place".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici