Heidi Klum îşi potoleşte pofta de dulciuri cu balsam de buze

Fotomodelul Heidi Klum foloseşte balsam de buze cu aromă de ciocolată pentru a-şi potoli pofta de dulciuri, informează femalefirst.co.uk.

11 afișări
Imaginea articolului Heidi Klum îşi potoleşte pofta de dulciuri cu balsam de buze

Heidi Klum îşi potoleşte pofta de dulciuri cu balsam de buze (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fotomodelul german, care de multe ori are poftă de prăjitură tradiţională cu ciocolată, a descoperit astfel secretul pentru menţinerea siluetei sale.

"Iubesc ciocolata. Am un balsam de buze care are gust de prăjitură germană cu cicolată. E foarte bun. Are un gust atât de bun încât trebuie să-l aplic foarte des", a declarat Klum.

Heidi nu este singurul fotomodel care a mărturisit că are pofte de acest gen. Anul trecut, Milla Jovovich a dezvăluit că în timp ce era însărcinată cu fiica sa, Ever Gabo, avea poftă de măduvă de oase. Frumuseţea de origine ucraineană a declarat: "Într-o zi mi-a fost poftă de măduvă de oase şi am căutat în tot Parisul un picior de vacă. Când în final am găsit ce căutam, l-am tăiat în două şi am căutat substanţa gălbuie, pe care am întins-o pe pâine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici