Heidi Klum: Nu arăt suficient de slabă pe pasarelă

Modelul german Heidi Klum, a declarat că nu a apărut în prea multe prezentări de modă, deoarece nu are o constituţie fizică potrivită şi nu arată suficient de slabă pe podium, informează site-ul FemaleFirst.co.uk.

80 afișări
Imaginea articolului Heidi Klum: Nu arăt suficient de slabă pe pasarelă

Lui Heidi Klum nu i-a plăcut niciodată să prezinte moda (Imagine: mediafax Foto/AFP)

"Nu mi-au plăcut niciodată prea mult show-urile de modă. Nu arăt suficient de slabă pe pasarelă. Sunt fete care arată mai slabe şi mai înalte. Eu nu m-am înfometat niciodată doar ca să arăt mai bine pe podium", a declarat Heidi Klum.

Klum a mai precizat că nu a luat niciodată în seamă complimentele pe care le-a primit de la oamenii din industria modei.

"Oamenii din această industrie îţi spun mereu că arăţi extraordinar. Auzi asta atât de des încât îţi intră pe o ureche şi îţi iese pe alta pentru că, de cele mai multe ori, vor să te facă să te simţi bine. Este foarte drăguţ când auzi asta de la o persoană specială şi atunci apreciez asta", a mai spus ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici