Heidi Klum părăseşte casa Victoria's Secret - VIDEO

Modelul german Heidi Klum a anunţat că va părăsi casa de modă Victoria's Secret cu care a colaborat în ultimii 13 ani, informează nypost.com.

160 afișări
Imaginea articolului Heidi Klum părăseşte casa Victoria's Secret - VIDEO

Heidi Klum părăseşte casa Victoria's Secret (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Celebrul model german i-a anunţat pe directorii casei Victoria's Secret că "îşi va agăţa în cuier aripile de înger" şi că nu va participa la prezentarea din acest an a acestei case, ce va avea loc în luna noiembrie.

Heidi Klum, prezentă în aceste zile la Săptămâna Modei de la Paris, le-a declarat reporterilor publicaţiei New York Post: "Toate lucrurile bune au şi un sfârşit. Întotdeauna voi iubi casa Victoria's Secret. A fost o perioadă absolut minunată pentru mine".

Heidi Klum a fost supranumită "The Body" în lumea modei după ce a apărut pentru prima oară într-o prezentare a casei Victoria's Secret. Din 2002, modelul german este principala prezentatoare a show-ului anual al acestei case, iar în 2009 a făcut din nou senzaţie, apărând pe podiumul de defilare în lenjerie intimă, la doar cinci săptămâni după ce a născut al patrulea copil.

Potrivit unor surse, modelul german este foarte ocupat în această perioadă cu pregătirile pentru lansarea unui nou sezon al emisiunii de televiziune "Project Runaway" şi intenţionează să lanseze o linie de articole vestimentare destinate persoanelor pasionate de fitness.

Decizia ei de a nu mai defila pentru casa Victoria's Secret îi va obliga pe directorii acestui grup să aleagă un nou "înger principal". Deoarece modelele Miranda Kerr şi Doutzen Kroes sunt însărcinate, ei vor avea de ales, cel mai probabil, între Adriana Lima şi Alessandra Abrosio sau una dintre fetele ce fac parte din noua generaţie de "îngeri" ai casei Victoria's Secret - Rosie Huntington-Whiteley, Candice Swanepoel, Chanel Iman şi Erin Heatherton.

Heidi Klum, căsătorită cu cântăreţul britanic Seal din 2005, a născut, la începutul lunii octombrie 2009, cel de-al patrulea copil al său, o fetiţă care a primit numele de Lou Samuel. Heidi Klum şi Seal mai au doi copii, Henry şi Johan, şi o cresc împreună pe Leni, fetiţa pe care top modelul o are dintr-o relaţie anterioară, cu Flavio Briatore.

Klum a devenit celebră în anii '90, pentru prezentările de lenjerie intimă şi costume de baie aparţinând companiei Victoria's Secret. Heidi Klum a fost nominalizată şi la premiile Emmy, în calitate de moderatoare a emisiunii "Project Runway". De asemenea, ea s-a situat pe locul al doilea în topul celor mai bogate top modele, realizat de revista Forbes, după ce a câştigat 16 milioane de dolari în anul financiar 2008 - 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici