Heidi Klum, topless pentru a-şi promova emisiunea - FOTO

Top modelul german Heidi Klum a pozat topless pentru campania de promovare a noului sezon al emisiunii pe care o prezintă, "Project Runway".

1313 afișări
Imaginea articolului Heidi Klum, topless pentru a-şi promova emisiunea - FOTO

Heidi Klum, topless pentru a-şi promova emisiunea (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Modelul în vârstă de 39 de ani, mamă a patru copii, a pozat fără sutien pentru a promova noul sezon al emisiunii pe care o moderează, scrie dailymail.co.uk.

Având o cravată roz la gât şi o foarfecă de aceeaşi culoare în mână, Heidi Klum pozează privind direct spre aparatul de fotografiat. Mesajul pentru noul sezon al emisiunii este "Make it work".

"Această campanie este cu siguranţă mai sexy decât celelalte pe care le-am făcut", a declarat modelul.

"Project Runway" este un reality show în cadrul căruia designeri începători se întrec pentru marele premiu. Cel de-al nouălea sezon al emisiunii pe care Heidi Klum o prezintă este programat să înceapă în Statele Unite pe 28 iulie.

Heidi Klum a fost supranumită "The Body" în lumea modei după ce a apărut pentru prima oară într-o prezentare a casei Victoria's Secret. Din 2002, modelul german este principala prezentatoare a show-ului anual al acestei case, iar în 2009 a făcut din nou senzaţie, apărând pe podiumul de defilare în lenjerie intimă, la doar cinci săptămâni după ce a născut al patrulea copil.

Klum a devenit celebră în anii '90, pentru prezentările de lenjerie intimă şi costume de baie aparţinând companiei Victoria's Secret. Heidi Klum a fost nominalizată şi la premiile Emmy, în calitate de moderatoare a emisiunii "Project Runway".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici