Heidi Klum va fi gazda show-ului Victoria's Secret 2009 - GALERIE FOTO

Heidi Klum a confirmat informaţia potrivit căreia va reveni pe podiumul de defilare, pe 19 noiembrie - în calitate de gazdă a show-ului anual Victoria's Secret -, la doar şase săptămâni după naşterea celui de-al patrulea copil al său, micuţa Lou Samuel, informează people.com.

32 afișări
Imaginea articolului Heidi Klum va fi gazda show-ului Victoria's Secret 2009 - GALERIE FOTO

Heidi Klum va fi gazda show-ului Victoria's Secret 2009 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Heidi este o super-femeie. A născut în urmă cu câteva săptămâni şi acum va găzdui cel mai strălucitor show de modă din lume", a declarat Ed Razek, directorul de marketing al companiei Victoria's Secret.

"Compania Victoria's Secret este încântată să o primească din nou în rândurile ei. Nu există o alta ca ea", a adăugat Ed Razek.

Heidi Klum a preferat să ofere puţine informaţii despre revenirea ei pe podiumul de defilare, declarând doar că intenţionează să aştepte să vadă ce se întâmplă după naşterea fetiţei sale, Lou Samuel.

Cu toate acestea, colegele ei - "îngerii" de la Victoria's Secret - nu sunt surprinse să o vadă pe Heidi Klum revenind atât de repede pe podium. "Poate să facă orice. E o mamă extraordinară şi are multe activităţi în paralel. Reprezintă o sursă de inspiraţie", a declarat Alessandra Ambrosio, colega ei de la Victoria's Secret.

Top modelul Heidi Klum, căsătorită cu cântăreţul american Seal, a născut, la începutul lunii octombrie, cel de-al patrulea copil al său, o fetiţă care a primit numele de Lou Samuel. Heidi Klum şi Seal mai au doi copii, Henry şi Johan, în vârstă de trei, respectiv doi ani, şi o cresc împreună pe Leni, fetiţa în vârstă de cinci ani pe care top modelul o are dintr-o relaţie anterioară, cu Flavio Briatore, mogulul Formula 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici