Heidi Klum va lansa o linie vestimentară pentru femeile însărcinate

Top modelul german Heidi Klum va lansa o linie vestimentară pentru femeile însărcinate care doresc "să rămână sexy" şi în această perioadă a vieţii.

188 afișări
Imaginea articolului Heidi Klum va lansa o linie vestimentară pentru femeile însărcinate

Heidi Klum va lansa o linie vestimentară pentru femeile însărcinate

Noua colecţie face parte din linia vestimentară "Loved by Heidi Klum", lansată în trecut de renumitul top model, informează contactmusic.com.

Articolele din această linie vestimentară vor fi comercializate în magazinele din reţeaua Motherhood Maternity, începând din luna aprilie.

Potrivit presei americane, Heidi Klum s-a inspirat pentru această colecţie vestimentară din vizitele pe care le-a făcut la hotelul ei preferat de cinci stele de pe Riviera franceză, Hotel du Cap-Eden-Roc din oraşul Antibes.

Colecţia include 19 articole vestimentare, printre care se regăsesc jeanşi cu talie joasă, rochii, bluze tricotate şi pantaloni, în alb, negru şi nuanţe proaspete şi neutre.

Heidi Klum este considerată o specialistă în industria modei, întrucât a fost mulţi ani unul dintre cele mai apreciate modele de podium din lume şi apoi a devenit prezentatoarea emisiunii de televiziune "Project Runway". Top modelul german a asigurat şi designul unor articole vestimentare, pantofi şi produse cosmetice, lansate de branduri renumite, precum Birkenstock, Victoria's Secret şi Jordache.

Cu venituri de 20 de milioane de dolari, Heidi Klum se situează pe locul al doilea în topul celor mai bine plătite manechine din lume realizat în 2011 de Forbes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici