Helen Hunt la aproape 50 de ani. Cum a afectat-o trecerea timpului pe actriţa din "Mai bine nu se poate" - FOTO

Actriţa Helen Hunt a uimit publicul în ultima sa apariţie pe covorul roşu cu forma fizică de invidiat. Deşi are aproape 50 de ani, vedeta de la Holywood nu pare să fie afectată de trecerea anilor.

1266 afișări
Imaginea articolului Helen Hunt la aproape 50 de ani. Cum a afectat-o trecerea timpului pe actriţa din "Mai bine nu se poate" - FOTO

Helen Hunt (Imagine: Hepta)

Vârsta nu pare să îşi spună cuvântul pentru actriţa Helen Hunt, care anul viitor va împlini 50 de ani. În ultima sa apariţie pe covorul roşu de la Festivalul de Film "Sun Dance", vedeta de la Holywood a fost punctul de atracţie pentru fotografi, scrie Daily Mail.

Într-o rochie de culoare gri, Hunt demonstrează că trecerea anilor nu a reuşit să o afecteze, din moment ce la cei 49 de ani pe care îi are afişează o formă fizică şi un corp de invidiat. 

Cel mai recent film în care Helen joacă este "The Sessions", în care interpretează rolul unui terapeut sexual. Povestea peliculei este bazată pe experienţa prin care trece poetul Mark O'Brien atunci când este paralizat de la gât în jos. 

Debutul filmului "The Sessions" a fost făcut la Festivalul de Film "Sun Dance", acesta fiind desemnat câştigătorul premiului publicului şi a celui oferit de un juriu special american pentru dramă.

În anumite scene ale filmului Helen Hunt a fost nevoită să apară nud în faţa camerelor şi recunoaşte că s-a simţit stânjenită. "Am fost complet goală şi m-am simţit vulnerabilă în acele scene. Chiar când trebuia să îmi dau hainele jos m-am simţit ciudat şi au început să îmi transpire palmele", a declarat actriţa.

Cu toate acestea, actriţa încurajează părinţii să îşi ducă copiii la acest film, deoarece pot învăţa lecţii importante despre sexualitate.

"Foarte mulţi copii pe care îi cunosc nu ştiu foarte multe despre sex şi se simt stânjeniţi să discute despre acest subiect. Nu trebuie însă să se simtă ciudat dacă vor să înveţe despre acest subiect", a declarat Hunt.

Helen Hunt este o actriţă americană cunoscută pentru rolurile sale din serialul “Mad About You”. În 1998 a câştigat premiul Oscar pentru cea mai buna actriţă în rol principal în “As Good As It Gets / Mai bine nu se poate”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici