Helena Bonham Carter este însărcinată pentru a treia oară

Actriţa britanică Helena Bonham Carter, care este căsătorită cu regizorul Tim Burton, cu care are doi copii, este însărcinată din nou, potrivit unei surse apropiate artistei, citată de femalefirst.co.uk.

217 afișări
Imaginea articolului Helena Bonham Carter este însărcinată pentru a treia oară

Helena Bonham Carter este însărcinată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Regizorul Tim Burton şi actriţa Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter şi Tim Burton au împreună doi copii - Billy, în vârstă de cinci ani, şi Nell, în vârstă de aproape doi ani.

"Helena este în mod clar însărcinată şi asta chiar i se potriveşte. Are deja o burtică mică", a declarat sursa.

La puţin timp după naşterea lui Nell, Helena a dezvăluit că a rămas cu greu însărcinată a doua oară. Actriţa a declarat că a încercat mai multe tratamente de fertilitate şi acupunctură şi că a luat în considerare chiar şi fertilizarea in vitro.

Helena Bonham Carter, în vârstă de 43 de ani, şi Tim Burton, în vârstă de 51 de ani, sunt împreună din 2001 şi locuiesc la Londra.

Bonham Carter a fost nominalizată la premiile Oscar, în 1998, pentru rolul său din "The Wings of Dove". Ea a mai jucat în filme precum "Cameră cu vedere", "The Wings of Dove", "Planeta maimuţelor", "Fight Club", "Peştele cel mare", "Harry Potter şi Ordinul Phoenix", "Harry Potter şi Prinţul Semipur", "Harry Potter şi Talismanele Morţii", "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street".

Tim Burton este cunoscut în lumea cinematografiei pentru estetica sa ce preferă goticul, câteva personaje din creaţiile sale, precum Edward-Mâini de Foarfecă sau Sweeney Todd, un bărbier însetat de sânge, devenind legendare. Printre filmele regizate de Burton se numără "Planeta maimuţelor" (2001) şi "Peştele cel mare" (2003), "Charlie şi fabrica de ciocolată" (2005). Celebrul regizor american lucrează în prezent la proiectul "Alice in Wonderland", ce va fi lansat pe marile ecrane în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici