"Heroes", cel mai popular serial descărcat ilegal de pe internet în 2009, în SUA

Drama science fiction "Heroes" s-a clasat pe primul loc în topul celor mai populare seriale descărcate ilegal de pe internet, din Statele Unite, în 2009, potrivit unui clasament realizat de TorrentFreak, site care monitorizează activităţile de partajare de conţinuturi, informează worldscreen.com.

40 afișări
Imaginea articolului "Heroes", cel mai popular serial descărcat ilegal de pe internet în 2009, în SUA

"Heroes", cel mai popular serial descărcat ilegal de pe internet în 2009, în SUA (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

Serialul "Heroes" a fost descărcate ilegal de 6,8 milioane de ori, în timp ce episoadele difuzate de canalul NBC au avut o audienţă totală de 5,9 milioane de telespectatori.

Pe locul al doilea s-a situat serialul "Lost", descărcat de 6,3 milioane de ori, dar a avut şi o audienţă de peste 11 milioane de telespectatori. Serialul "Prison Break" a ocupat a treia poziţie din clasament, fiind descărcat de 3,5 milioane de ori, în timp ce episoadele difuzate de televiziunea Fox au avut o audienţă de 5,3 milioane de telespectatori.

În topul zece al celor mai populare seriale descărcate ilegal de pe internet, în 2009, în Statele Unite, s-au mai clasat, în ordine, "Dexter", "House", "24", "Desperate Housewives", "Terminator The Sarah Connor Chronicles", "Grey's Anatomy" şi "True Blood".

Potrivit unui alt studiu realizat de compania de cercetare de piaţă Big Champagne, la nivel global, cel mai popular serial descărcat ilegal de pe internet a fost tot "Heroes", urmat de "Lost". Potrivit aceluiaşi studiu, 55 de milioane de persoane au descărcat ilegal conţinuturi, 47% provenind din SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici