Hilary Swank, premiată la Hollywood Film Festival

Actriţa americană Hilary Swank va primi premiul pentru interpretare feminină din partea organizatorilor Hollywood Film Festival, informează ediţia electronică a revistei Variety.

20 afișări
Imaginea articolului Hilary Swank, premiată la Hollywood Film Festival

Hilary Swank, premiată la Hollywood Film Festival (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hilary Swank va primi acestă distincţie în cadrul galei de decernare a premiilor festivalului, ce va avea loc pe 26 octombrie, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles.

Actriţa americană, dublă laureată a premiului Oscar graţie rolurilor din filmele "Băieţii nu plâng niciodată" (1999) şi "O fată de milioane" (2004), interpretează rolul principal din drama "Amelia", regizată de Mira Nair pentru studiourile Fox. În acest film, dedicat Ameliei Earhart, celebra aviatoare americană, dispărută în 1937 deasupra Oceanului Pacific, Hilary Swank joacă împreună cu Richard Gere şi Ewan McGregor.

Hilary Swank a terminat recent filmările pentru filmul "Betty Anne Waters", în care joacă alături de Sam Rockwell şi Minnie Driver. Ea va apărea în 2010 şi pe afişul thrillerului "The Resident".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici