Hilary Swank, protagonista unui film inspirat dintr-o trilogie de benzi desenate

Actriţa americană Hilary Swank va fi producătoarea şi protagonista lungmetrajului "Shrapnel", inspirat din trilogia de benzi desenate cu acelaşi titlu

141 afișări
Imaginea articolului Hilary Swank, protagonista unui film inspirat dintr-o trilogie de benzi desenate

Hilary Swank, protagonista unui film inspirat dintr-o trilogie de benzi desenate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa va juca în acest film rolul unui fost oficial militar care conduce o răscoală pe planeta Venus, în anul 2250. Filmul va fi realizat pe baza unei trilogii de volume de benzi animate scrise de Nick Sagan şi M. Zachary Sherman, informează contactmusic.com.

"Sunt o admiratoare a ceea ce face Radical Pictures în domeniul comediilor şi al filmelor de acţiune. «Shrapnel» şi mai ales personajul Sam îmi oferă posibilitatea de a mă aventura într-un personaj foarte interesant, care are multe faţete şi profunzimi, care sunt greu de găsit în acest gen de filme", a declarat actriţa americană pentru revista Variety.

Scenariul va fi scris de Toby Wagstaff şi, deşi nu se cunoaşte deocamdată numele viitorului regizor, presa americană afirmă că de acest proiect cinematografic sunt deja interesaţi mulţi cineaşti de renume de la Hollywood.

Hilary Swank este dublă laureată a premiului Oscar, graţie rolurilor din filmele "Băieţii nu plâng niciodată" (1999) şi "O fată de milioane" (2004).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici