Hillary Clinton a dansat şi a băut într-un bar din Columbia - FOTO

Hillary Clinton, secretarul de Stat al SUA, a fost fotografiată în timp ce dansa şi bea într-un club numit "Havana", în timp ce participa la Summitul Americilor, desfăşurat în oraşul columbian Cartagena, Cuba nefiind invitată la reuniune.

1227 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton a dansat şi a băut într-un bar din Columbia - FOTO

Hillary Clinton a dansat şi a băut într-un bar din Columbia (Imagine: Sky News)

Hillary Clinton a fost surprinsă dansând cu consilierele sale şi având în mână o sticlă de bere, pe ritmuri cubaneze, în barul "Havana" din Cartagena (Colombia).

"Părea că se distra foarte tare", a declarat un martor citat de Sky News, care a şi fotografiat-o pe Hillary Clinton.

Imaginile au fost difuzate de postul britanic Sky News.

Secretarul de Stat american a vizitat clubul cu specific cubanez în timp ce Statele Unite s-au opus reprezentării Cubei la Summitul Americilor, organizat în Columbia.

Numeroase state sud-americane cu guverne de stânga - printre care Venezuela, Ecuador, Bolivia, Nicaragua - au protestat faţă de ceea ce consideră drept "izolarea" Cubei pe plan internaţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici