Julia Roberts, în costum de baie. Cum arată vedeta la 44 de ani

Actriţa Julia Roberts, mamă a trei copii, îşi păstrează încă o siluetă de invidiat la 44 de ani. Ultima dată ea a putut fi admirată alături de soţul ei, Danny Moder, la plajă.

12188 afișări
Imaginea articolului Julia Roberts, în costum de baie. Cum arată vedeta la 44 de ani

Julia Roberts (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mama celor doi gemeni de şapte ani, Hazel şi Phinnaeus, şi a lui Henry, de patru ani, Julia Roberts nu s-a sfiit să îmbrace un costum de baie din două piese, negru, care îi arată formele de invidiat, informează Daily Mail.

Costumul de baie creat de Tory Burch se potrivea perfect cu tonul de bronz pe care îl avea actriţa. Ea a lăsat la vedere şi tatuajul de pe spate cu numele copiilor ei.

VEZI IMAGINILE CU JULIA ROBERTS ÎN COSTUM DE BAIE

Julia Roberts a precizat că în ultimul timp distracţia preferată a ei este să-şi sperie copiii. "Dacă îi aud că vin şi ei nu ştiu că sunt în casă, mă ascund şi atunci când intră, îi sperii. Mi-am dat seama că mă distrez prea tare cu acest lucru şi m-am mai domolit puţin. E atât de greşit. E ca abuzul de copii", a spus ea.

Julia Roberts, deţinătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Erin Brokovich", a putut fi văzută recent alături de Tom Hanks în lungmetrajul "Larry Crowne" şi în "Oglindă, oglinjoară".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici