A VÂNDUT tot ce avea după ce a fost părăsit de soţie şi a cumpărat o INSULĂ în Caraibe! Povestea bărbatului care a găsit din nou dragostea în SĂLBĂTICIE

Un bărbat şi-a vândut toate bunurile după ce soţia lui l-a părăsit şi a ales să plece în lume. Cu o parte din banii obţinuţi, şi-a cumpărat o insulă în Caraibe.

23307 afișări
Imaginea articolului A VÂNDUT tot ce avea după ce a fost părăsit de soţie şi a cumpărat o INSULĂ în Caraibe! Povestea bărbatului care a găsit din nou dragostea în SĂLBĂTICIE

A VÂNDUT tot ce avea după ce a fost părăsit de soţie şi a cumpărat o INSULĂ în Caraibe! Povestea bărbatului care a găsit din nou dragostea în SĂLBĂTICIE (Imagine: Daily Mail)

Ian Usher a vândut tot ceea ce era al său pe eBay, adică maşina, casa, dar şi locul de muncă şi prietenii, după despărţirea de soţia sa Laura, relatează dailymail.co.uk. Pe eBay se vând diverse obiecte sau servicii, unele dintre ele foarte controversate, singura condiţie fiind ca acestea să nu fie ilegale.

Soţia sa l-a părăsit pe Ian în urmă cu 4 ani, moment în care a decis să plece în lume.

Originar din Darlington (Anglia), bărbatul, acum în vârstă de 48 de ani, a obţinut 192.000 de lire sterline din vânzarea întregii sale vieţi şi a plecat cu un avion spre Dubai. A vizitat zeci de ţări şi a avut numeroase aventuri, pe care le-a relatat în cartea sa, "A Life Sold" (O viaţă vândută).

Printre experienţele sale se numără scufundările în cuşcă printre rechini albi sau alergatul împreună cu taurii.

Ian Usher l-a întâlnit în periplul său şi pe miliardarul britanic Sir Richard Branson. De asemenea, a învăţat cum să piloteze un avion şi a apărut într-un film.

Înainte de a rămâne fără bani, a cumpărat o mică insulă din Panama, care l-a costat în jur de 30.000 de lire.

El şi-a întâlnit şi noua dragoste în călătoriile sale, pe nume Moe. Cei doi s-au cunoscut în timp ce erau amândoi într-o sanie trasă de câini şi bărbatul a declarat pentru Sydney Morning Herald că nu s-au văzut timp de 15 luni.

"Când ne-am întâlnit din nou în Florida şi am petrecut apoi împreună o săptămână în Jamaica şi apoi o altă săptămână în Costa Rica ne-am îndrăgostit", a povestit Ian.

Bărbatul a mărturisit că a cumpărat insula dintr-o întâmplare: "Nu doream să trăiesc undeva unde trebuia să lucrez pentru a mă întreţine, cel puţin un an sau doi. Am făcut o ofertă pentru o mică insulă şi mi-a fost acceptată. Este foarte relaxant să stai aici", a declarat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici