Kate Winslet, la premiera "Titanic 3D". Cum arată actriţa la 15 ani de la rolul care a făcut-o celebră - FOTO, VIDEO

Kate Winslet a participat la premiera filmului "Titanic 3D", care a avut loc la Royal Albert Hall din Londra, actriţa atrăgând atenţia tuturor.

23945 afișări
Imaginea articolului Kate Winslet, la premiera "Titanic 3D". Cum arată actriţa la 15 ani de la rolul care a făcut-o celebră - FOTO, VIDEO

Kate Winslet, la premiera "Titanic 3D". Cum arată actriţa la 15 ani de la rolul care a făcut-o celebră

La 15 ani de când a jucat rolul Rose DeWitt Bukater în "Titanic", actriţa în vârstă de 36 de ani a dovedit că timpul nu a afectat-o.

Îmbrăcată cu o rochie neagră lungă, accesorizată cu o pereche de cercei care se asortau cu mânecile acesteia, Kate Winslet a pozat pe covorul roşu.

Kate Winslet este cunoscută pentru rolurile unor personaje elegante pe care le-a jucat într-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", energica Marianne Dashwood din "Raţiune şi simţire" şi muza lui J. M. Barrie din "În căutarea tărâmului pierdut".

Kate Winslet a primit în 2009 Oscarul, dar şi premiul BAFTA pentru rolul din "Cititorul/ The Reader", precum şi un Glob de Aur pentru prestaţia din "Nonconformiştii/ Revolutionary Road".

La ediţia din acest an a premiilor Globul de Aur, Kate Winslet a fost desemnată "cea mai bună actriţă într-un lungmetraj TV sau într-o miniserie" pentru rolul său din serialul "Mildred Pierce". Tot anul acesta, la cea de-a 37-a gală a premiilor César, actriţa britanică a primit un premiu onorific pentru întreaga carieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici