Hollywood - ul, în doliu după moartea lui Patrick Swayze

Staruri hollywoodiene precum Kirstie Alley, Larry King şi Ben Stiller şi-au exprimat regretul faţă de decesul actorului Patrick Swayze, care a murit luni, după o lungă luptă cu cancerul pancreatic, informează accesshollywood.com.

381 afișări
Imaginea articolului Hollywood - ul, în doliu după moartea lui Patrick Swayze

Starurile de la Hollywood, în doliu după moartea lui Patrick Swayze (Imagne: Mediafax Foto/AFP)

"Mereu voi păstra amintiri extraordinare legate de Patrick... ne-am distrat atât de mult împreună... vino înapoi cât mai repede, Patrick, avem nevoie de tine aici, pe pământ", a scris actriţa Kirstie Alley.

"Sunt foarte întristat din cauza acestor veşti. Să te odihneşti în pace, dragul meu coleg din «Grease». Ai luptat ca nimeni altul, cu demnitate şi graţie", a scris Ralph Maccio, în timp ce Ben Stiller şi-a amintit de Swayze ca fiind un bărbat "blând şi generos".

Ashton Kutcher şi-a exprimat, la rândul său, regretul faţă de decesul lui Swayze, iar Paula Abdul şi-a amintit de el ca fiind "un adevărat gentleman şi un prieten bun"."O să îmi lipsească îngrozitor", a mai spus Abdul.

Denise Richards a declarat că se va ruga pentru familia lui Swayze, iar Jamie Oliver, care a spus că l-a întâlnit o dată pe Swayze, a mărturisit că este foarte trist.

"Patrick Swayze era un actor minunat şi om foarte bun. Punea suflet în tot ce făcea. A fost un luptător minunat în bătălia sa cu cancerul", a declarat realizatorul de talk show-uri Larry King.

"Odihneşte-te în pace, Patrick. Ai fost un mare talent. Şi, mai important de atât, un adevărat gentleman", a spus Alyssa Milano.

Printre celelalte personalităţi care plâng moartea actorului se numără Boy George, Ricky Martin şi Melissa Rivers.

Swayze, actor şi dansator, care şi-a consolidat statutul de sex simbol apărând alături de Demi Moore în comedia romantică "Fantoma mea iubită/ Ghost", lansată în 1990, a murit luni, în locuinţa sa, după ce s-a luptat cu cancerul 20 de luni.

Swayze a devenit unul dintre starurile Hollywood-ului cu rolul din "Dirty Dancing" (1987), care este unul dintre cele mai populare filme din lume.

În ianuarie 2008, Swayze a fost diagnosticat cu cancer la pancreas în stadiul 4, una dintre cele mai mortale forme ale bolii.

În momentul în care a făcut public acest lucru, boala se extinsese şi la ficat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici