Holograf lansează un album best of

Holograf va lansa albumul best of "Primăvara începe cu tine", care va cuprinde unele dintre cele mai frumoase balade interpretate de Holograf în cariera de aproape 30 de ani a trupei, în cadrul unui concert, pe 31 martie, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

263 afișări
Imaginea articolului Holograf lansează un album best of

Holograf lansează un album best of (Imagine: George Călin/Mediafax Foto)

Potrivit casei producătoare a albumului, MediaPro Music, pe lângă o serie de 15 piese care sunt deja cunoscute fanilor trupei, materialul discografic prezintă şi un cântec nou, "Primăvara începe cu tine", care dă şi titlul albumului.

"«Primăvara începe cu tine» este un album gândit ca o deschidere, ca un nou început în activitatea trupei Holograf. Cu piesa nouă ce dă şi numele discului şi cu o colecţie dintre cele mai frumoase cântece ale grupului, albumul face o punte între nou şi vechi, subliniază ce e important în trecut şi semnalează noul ce urmează să vină", spun membrii trupei.

Albumul mai cuprinde piese precum "Fără ea", "N-am ştiut", "Vine o zi", "Să nu-mi iei niciodată dragostea", "Dincolo de nori" sau "Şi dragostea mea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici