Holograf şi-a amânat concertele din Capitală din cauza unor probleme de sănătate ale lui Dan Bittman

Trupa Holograf a fost nevoită să îşi amâne, pentru o scurtă perioadă, cele două concerte "Cât de departe" care urmau să aibă loc pe 22 şi 23 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, din cauza unor probleme de sănătate ale solistului formaţiei, Dan Bittman, care au fost însă rezolvate.

652 afișări
Imaginea articolului Holograf şi-a amânat concertele din Capitală din cauza unor probleme de sănătate ale lui Dan Bittman

Holograf şi-a amânat concertele din Capitală din cauza unor probleme de sănătate ale lui Dan Bittman (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Concertele vor fi reprogramate pentru începutul anului viitor, urmând ca zilele stabilite să fie anunţate în curând, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de MediaPro Music.

Potrivit comunicatului, această decizie a fost luată în urma unor probleme de sănătate ale solistului trupei, Dan Bittman, probleme care au fost rezolvate. Perioada de refacere este însă mai mare decât timpul rămas până la concerte.

Celelalte proiecte în care trupa este implicată în prezent se vor desfăşura conform planurilor stabilite, Holograf pregătind intens lansarea următorului single extras de pe albumul "Love Affair".

"Le mulţumesc tuturor care mi-au trimis mesaje de susţinere, însă nu este vorba de ceva foarte grav, iar problema s-a rezolvat cu succes. Ce-i drept, această mică pauză o programasem după cele două concerte de la Sala Palatului, însă planurile nu se potrivesc întotdeauna", a declarat Dan Bittman zâmbind.

Contactat de MEDIAFAX, Edi Petroşel a declarat că Dan Bittman a fost operat miercurea trecută, la Viena, iar operaţia a fost una reuşită.

"A fost operat la gât. I se obturase un canal, o venă şi, pentru a nu fi în pericol de accident vascular, s-a operat. Operaţia a reuşit şi el se simte bine acum, se odihneşte. Are nevoie de o perioadă de trei-patru săptămâni de recuperare", a spus Edi Petroşel, precizând că, în prezent, Dan Bittman se află în România.

Persoanele care au achiziţionat bilete la spectacolele Holograf de la Sala Palatului pot să le păstreze pentru data la care vor fi reprogramate concertele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici